Majoitus - Yövy majakkasaarella

Yövy Sälgrundin majakkasaarella. Voit majoittua entiselle luotsiasemalle joko päärakennukseen tai sen pihapiirissä sijaitsevaan aittarakennukseen. Tutustu saaren majoitusvaihtoehtoihin, tee varaus ja koe kesäyö Sälgrundin majakka- ja luotsiasemalla.

Majoitus

Yövy Sälgrundin majakkasaarella. Voit majoittua entiselle luotsiasemalle joko päärakennukseen tai sen pihapiirissä sijaitsevaan aittarakennukseen. Tutustu saaren majoitusvaihtoehtoihin, tee varaus ja koe kesäyö Sälgrundin majakka- ja luotsiasemalla.
Majoitus Sälgrundin majakkasaarella

Majoitusvaihtoehdot

Majoitusvaihtoehdot

Sälgrundin majatalo

Majatalossa, entisen luotsiaseman päärakennuksessa, on kuusi kahden hengen huonetta, jotka on nimetty vanhojen kalastuspaikkojen mukaan. Kolmesta huoneesta on näkymä majakkaan.

Talossa on viisi wc- ja suihkuhuonetta, jotka ovat majoittujien yhteiskäytössä. Majoitushintaan sisältyy saunominen yleisillä saunavuoroilla.

Alakerta

Reimari (2 hlö), näkymä majakkaan Varaa Reimari-huone

Yläkerta

Majakka (2 hlö), näkymä majakkaan Varaa Majakka-huone

Viitin (2 hlö, mahdollisuus lisävuoteeseen), näkymä majakkaan Varaa Viitin-huone

Poiju (2 hlö) Varaa Poiju-huone

Piira (2 hlö) Varaa Piira-huone

Pooki (2 hlö) Varaa Pooki-huone

Viitin-huone

Majakka-huone

Poiju-huone

Yö majatalossa -majoituspaketin hinNAT

Viitin – huone (ns. Master Bedroom kahdella ikkunalla)

1 hlö 135 €/yö

2 hlöä 190 €/yö

Lisävuodemahdollisuus Viitin- huoneeseen 30 €/yö

Majakka- ja Reimari – huoneet

1 hlö 135 € / yö

2 hlö 180 € / yö

Piira-, Pooki- ja Poiju – huoneet

1 hlö 135 € / yö

2 hlö 175 € / yö

Hinnat sisältävät yöpymisen kahden henkilön huoneessa, valmiiksi pedatut sängyt ja pyyhkeet, edestakaisen kuljetuksen saarelle, aamupalan, saunomisen yleisillä saunavuoroilla ja sisäänpääsyn majakkaan. Viitin-, Majakka- ja Reimari – huoneista on majakkanäkymä.

Lisäpalveluna saatavilla myös yksityinen saunavuoro, illallinen tai grillimakkaraa saunan jälkeen.

Sälgrundin luotsi Kuva: Meriharakka-blogi
Sälgrund huone päärakennuksessa

Aittamajoitus

Aittarakennuksessa on kaksi isoa makuuhuonetta, joissa kummassakin on 3 kerrossänkyä. Lisäksi aitasta löytyy kahden henkilön huone sekä erillinen minikeittiö, joka on yhteiskäytössä kaikkien aitassa yöpyvien kesken.

Aitassa majoittuessasi voit käyttää joko päärakennuksen wc-huonetta tai ulkokäymälöitä. Majoitushintaan sisältyy saunominen yleisillä saunavuoroilla.

Aitan huoneet on nimetty saarella esiintyvien lintujen mukaan.

Koskelo (6 hlö)

Tiira (6 hlö)

Kihu (2 hlö)

Sälgrund Aittamajoitus

Yö aitassa -majoituspaketTIEN hinNAT

2 hlö huoneessa

1 hlö 87 €/yö

2 hlöä 150 €/yö

Hinnat sisältävät yöpymisen 2 henkilön huoneessa, valmiiksi pedatun parisängyn ja pyyhkeet, edestakaisen kuljetuksen saarelle, aamupalan, saunomisen yleisillä saunavuoroilla ja sisäänpääsyn majakkaan.

6 hlö huoneessa

1 hlö 77 €/yö

2 hlöä 150 €/yö

4 hlöä 280 €/yö

6 hlöä 390 €/yö

Hinnat sisältävät yöpymisen 6 henkilön huoneessa, valmiiksi pedatun kerrossängyn ja pyyhkeet, edestakaisen kuljetuksen saarelle, aamupalan, saunomisen yleisillä saunavuoroilla ja sisäänpääsyn majakkaan.

Lisäpalveluina saatavilla myös yksityinen saunavuoro, illallinen ja grillimakkaraa saunan jälkeen.

Huoneisto MAJATALOSSA

Lohi (max 6 hlö)

Majatalon päärakennuksessa on omalla sisäänkäynnillä varustettu 6 henkilön huoneisto, jossa on varusteltu keittiö, wc- ja suihkuhuone sekä makuuhuoneessa 3 kerrossänkyä.

Huoneistossa majoittuvilla on mahdollisuus valmistaa itse aamupala huoneiston omassa keittiössä.

Varaa Lohi-huoneisto

Huoneiston vuokraHINNAT

Viikonloppu pe-su 500 €

Viikkovuokra 770 €

Eri pituisille ajanjaksoille kysy tarjousta osoitteesta info@salgrund.fi

Hinnat sisältävät yöpymisen kuuden henkilön huoneistossa, lakanat ja pyyheet, edestakaisen kuljetuksen saarelle, sisäänpääsyn majakkaan ja saunomisen yleisillä saunavuoroilla.

Huoneiston vuokrahinnat eivät sisällä aamiaista.

Lisäpalveluna saatavilla aamupala hintaan 10 €/aikuinen ja 5€/lapsi alle 12- v.

Tietoa majoittujille

Venekuljetus saarelle

Sälgrundin majatalo sijaitsee saaressa ja majoituspalvelumme sisältävät venekuljetuksen Sälgrundin saarelle ja takaisin. Venekuljetuksen aikataulu sovitaan lähempänä majoitusajankohtaa.

Venekuljetukset majoittujille lähtevät Kaskisten kalasatamasta (Kalasatamantie 162). Merimatkan pituus noin 10 minuuttia. Lisämaksusta voimme järjestää matkan myös Kaskisten keskustasta, vierassataman laiturilta (Satamakatu 18). Tällöin merimatka kestää noin 30 minuuttia.

Suurimpaan alukseen mahtuu kerrallaan max. 12 henkilöä ja pienempään 4 – 6 hlö. Järjestämme kuljetukset myös suuremmille ryhmille useamman veneen tai useamman käynnin avulla.

Kesällä 2024 saarelle järjestetään säännöllisiä venekuljetuksia kalasatamasta, ilman varauksia, joka lauantai 25.5. lähtien.

Sisäänpääsy majakkaan

Sälgrundin majakassa on mahdollista vierailla ja sisäänpääsy (6€/hlö) sisältyy kaikkien majoituspakettien hintaan. 

Majakassa on mahdollista vierailla majatalon ja kahvilan aukioloaikoina sekä etukäteen sovittuina ajankohtina tai majatalon henkilökunnan ollessa paikalla.

Väylävirasto sallii pääsyn majakan korkeimmalle porrastasanteelle asti, mutta turvallisuussyistä pääsy linssistöön tai ulkotasanteelle ei ole mahdollista.

Lisätietoja majakasta: Sälgrundin majakka ja luotsiasema

Aamupala

Majoitus sisältää (pl. Lohi- huoneisto) aamupalan, joka koostuu vaihdellen puurosta, leivästä, leikkeleistä, kahvista ja lähiseudun salaateista, tomaateista, yrteistä ja kanamunista. 

Aamiainen tarjoillaan Sälgrudin majatalon kahvilassa Veran kahvituvassa.

Sälgrund sauna bastu

Sauna

Majatalon vierailla on mahdollisuus nauttia luotsien vanhan puulämmitteisen saunan lempeistä löylyistä. Saunominen yleisillä saunavuoroilla sisältyy kaikkiin majoitushintoihin. Saunaa on mahdollisuus vuokrata myös yksityisvuoroille. 

Saunan lauteille mahtuu noin 6 – 8 henkilöä kerrallaan. Saunassa peseydytään perinteiseen tapaan sekoittamalla pesuvesi vateihin, pesuvesi kannetaan läheisestä kaivosta. Lisäksi saunalta löytyy ladattava retkisuihku. Pukeutumista ja vilvoittelua varten saunarakennuksessa on yksi tilava huone.

 

Sälgrund Kuva: Kosti Keistinen

Kuva: Kosti Keistinen

UIMINEN

Meressä on mahdollista uida. Matka saunalta parhaalle mahdolliselle uintipaikalle, saaren kyljessä sijaitsevaan poukamaan, on noin 100 metriä. Rantavesi on kivikkoista, mutta syvemmältä löytyy jo hiekkapohja.